Το Champions League θα παραμείνει όνειρο για τον ΠΑΟΚ αφού αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο μετά την ήττα με 3-4 από τη Μάλμε στην παράταση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τονίζει στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση αλλά την έχασε από δικά της λάθη.

Στο 96ο λεπτό του αγώνα και ενώ η Τούμπα ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει τη νίκη-πρόκριση οι Σουηδοί έκαναν το 3-3 και στην παράταση έκαναν και το 3-4 και πήραν τη νίκη και το εισιτήριο για τα play off, με τον προπονητή των «ασπρόμαυρων» να προσπαθεί να εξηγήσει τι έγινε.

«Χάσαμε την πρόκριση από δικά μας λάθη, δεν γίνεται να κάνουμε αυτά τα λάθη, να δεχόμαστε τέσσερα γκολ. Όμως το ποδόσφαιρο καθορίζεται από τα λάθη. Νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο τέλος του αγώνα. Μας έλειψαν δέκα δευτερόλεπτα για να τελειώσει το παιχνίδι. Γενικά όμως νομίζω από την εικόνα που είχαμε αξίζαμε μια καθαρή νίκη και την πρόκριση. Στα 95 λεπτά έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Λουτσέσκου και συνέχισε.

«Δυστυχώς για την ομάδα και τους φιλάθλους μας δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη διαχείριση στο τέλος. Πρέπει να σηκωθούμε, πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League».