Για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα ώστε να επιστρέψει εκεί ο Φίλιπ Πετρούσεφ κάνουν λόγο τα σερβικά ΜΜΕ, με την ΚΑΕ πάντως να διαψεύδει καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

«Θα δούμε», ήταν η απάντηση του 24χρονου πάουερ φόργουορντ σε ερώτηση για το μέλλον του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και λίγες ώρες μετά οι συμπατριώτες του τον… στέλνουν στον Ερυθρό Αστέρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Βελιγραδίου για την επιστροφή του Πετρούσεφ, τονίζοντας ότι η ομάδα του Πειραιά θέλει να ελαφρύνει λίγο το μισθολόγιό της με δεδομένο το μεγάλο συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα καλύψει το συμβόλαιο του Πετρούσεφ για τη νέα σεζόν, άρα αφήνουν να εννοηθεί ότι η συμφωνία προβλέπει δανεισμό του παίκτη, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ πάντως να διαψεύδει, υπενθυμίζοντας ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2026.

Τη σεζόν 2023/24 ο Πετρούσεβ είχε 6.3 πόντους (51% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο, 78% στις βολές), 3.3 ριμπάουντ και 7.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 15:37 σε 22 αγώνες της Euroleague με την φανέλα των ερυθρόλευκων.