Στις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, απάντησαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ και αφού ρωτήθηκαν σχετικά από δημοσιογράφους.

«Ίσως να έχει μπερδευτεί, ίσως είχε πιεστεί από κάποιον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σημείωσε: «Εμείς δεν κάναμε δήλωση εναντίον του».

Ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχε πει: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αλαζονεία, το μη σεβασμό, την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας. Μου άνοιξαν μία πόρτα, του Παναθηναϊκού. Είδα κόσμο διψασμένο, που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε: «Εμείς μιλάμε λίγο, ίσως είναι και από τα λάθη που γράφονται και γίνονται. Δε μιλάμε συχνά, όποτε μιλάμε λίγο, όποτε έχουμε να πούμε κάτι το κάνουμε. είναι μιλάμε. Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πάντα στον Κώστα, τον πήραμε από τον Μαντουλίδη, από παιδάκι που ήταν τότε, τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε. Η δήλωση που έκανε είναι τελείως εκτός λογικής.

Ίσως να είχε μπερδευτεί, ίσως είχε πιεστεί από κάποιον. Περίμενα ότι θα την είχε ανακαλέσει και θα είχε πει συγγνώμη. Δεν υπάρχει κάτι, εμείς δεν έχουμε μιλήσει. Είναι εκτός λογικής. Είναι σαν να βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, δεν υπάρχει. Εμείς δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ για όσα έγιναν εκεί, ούτε μετά.

Ήρθε σε μία συνάντηση καθυστερημένη, ενδεχομένως, με δική του υπαιτιότητα, μιλήσαμε τέσσερις ώρες σε καλό κλίμα. Κατέβηκε κάτω, τον περιμένατε, σας είπε ότι έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση. Μετά από μία δύο ημέρες αποχώρησε.

Μετά έκανε μία δήλωσε ότι ο σεβασμός προς εμένα και τον Παναγιώτη δεν επιβλήθηκε, αλλά εμπνεύστηκε, ήταν η δήλωση που έκανε όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό. Από τότε δεν ασχοληθήκαμε ξανά, δεν έγινε καμία άλλη επαφή, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική. Τώρα πώς λέει ότι δεν είχε σεβασμό. Τα όσα είχε πει δεν στέκουν, φαντάζομαι πως θα το έχει μετανιώσει», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα, ώστε να βγει να κάνει μία τέτοια δήλωση. Προσέφερε στον Ολυμπιακό, είναι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο ίδιος μειώνει την ιστορία του. Αυτό πρέπει να σκεφτεί. Εμείς δεν κάναμε τοποθέτηση εναντίον του Σλούκα από τη στιγμή που έφυγε και μετά, δεν δηλώσαμε κάτι. Και σε όσα παιχνίδια ήρθε, δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι ιδιαίτερο. Ίσα ίσα, ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις προς τον κόσμο στους τελικούς. Εμείς ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με τον Σλούκα. Είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί.

Έκανε μία επαγγελματική απόφαση. Οι δηλώσει αυτές μόνο τον ίδιο υποτιμούν και τη δική του προσπάθεια και ιστορία».