Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία και ο Ματίας Αλμέιδα είχε πολλά νεύρα με τους παίκτες του στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (9/7) και συγκεκριμένα στην άσκηση τακτικής, με αποτέλεσμα να τους τα… χώσει ώστε να κάνουν στη συνέχεια αυτό που πρέπει.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν ήταν ικανοποιημένος από όσα έκαναν οι παίκτες του σε συγκεκριμένο κομμάτι της προπόνησης, οπότε διέκοψε τα πάντα και άρχισε να κάνει τις παρατηρήσεις του σε έντονο ύφος.

«Παιδιά τι γίνεται; Τι είναι αυτό; Μέχρι τώρα ότι έχουμε κάνει, είναι σκ…α! Δεν γίνεται να περπατάμε. Πάρτε το πιο σοβαρά, διότι ότι κάνουμε εδώ στην προπόνηση, είναι συνθήκη αγώνα, βγαίνει και στο γήπεδο. Πρέπει πάντα να τα δίνουμε όλα. Αυτό που κάνουμε εδώ, είναι σε συνθήκες αγώνα, πρέπει να το καταλάβετε. Αυτό θα συναντήσουμε μπροστά μας και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο, πάμε να το κάνουμε σωστά, συγκεντρωθείτε», ήταν κάποια από όσα είπε ο Αλμέιδα.

Λόγια που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ακριβώς αυτό που ήθελε ο Αλμέιδα, ο οποίος από τις φωνές πέρασε στα συγχαρητήρια.