Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του στους Λος Άντζελες Λέικερς για άλλα δύο χρόνια με συνολικές απολαβές 104 εκατ. δολάρια και αυτό σημαίνει ότι έχει τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του ΝΒΑ, σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια πάντα, έχοντας ξεπεράσει το μισό δισ. δολάρια.

Με τους Λέικερς να έχουν επιλέξει τον Μπρόνι Τζέιμς, γιο του ΛεΜπρόν, στο Νο55 του φετινού ντραφτ, ο 39χρονος σταρ είχε την ευκαιρία να γίνει συμπαίκτης με τον… διάδοχό του και αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί. Έτσι, συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

Ο Τζέιμς θα εισπράξει 104 εκατ. δολάρια από την ομάδα του Λος Άντζελες για αυτή τη διετία, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει πλέον το μισό δισ. δολάρια σε ό,τι αφορά τα έσοδα από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με Καβαλίερς, Χιτ και Λέικερς κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Κανείς παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ δεν είχε μεγαλύτερα έσοδα από τα συμβόλαιά του και αν υπολογίσουμε και τα λεφτά που παίρνει όλα αυτά τα χρόνια ο ΛεΜπρόν από χορηγικές συμφωνίες καταλαβαίνει ο καθένας ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό πρέπει να βρίσκεται… μυθικό ποσό.