Με γκολ των Γαλανόπουλου, Ζίνι και Γκολφίνου η ΑΕΚ, η οποία παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την εικόνα που είχε στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλκμααρ, νίκησε με 3-0 τη Μπέρσχοτ, ομάδα της 1ης κατηγορίας του πρωταθλήματος του Βελγίου.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τις δοκιμές που ήθελε προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι η ομάδα του σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση και μάλλον έμεινε ικανοποιημένος αυτή τη φορά από όσα είδε, αφού η εικόνα ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ.

Η Ένωση είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο 6′ με τη χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου από κοντά και τελικά άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Γαλανόπουλο που τελείωσε σωστά τη φάση μετά το γύρισμα του Χατζισαφί.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 15′ ο Ματίγιας απέκρουσε την κοντινή προσπάθεια του Έλληνα χαφ αλλά στην επαναφορά ο Ζίνι έγραψε το 2-0 προ κενής εστίας.

Στο 20′ ο Γαλανόπουλος είχε δοκάρι σε σουτ που κόντραρε, στο 25′ ήταν η σειρά των Βέλγων να σημαδέψουν το δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Μισέ και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 78′ -και ενώ ο Αλμέιδα είχε κάνει πολλές αλλαγές- από τον Γκολφίνο μετά την πάσα του Θεοδωρίδη.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Θεοχάρης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, , Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ελίασον, Φερνάντες (50′ Μαχαίρας), Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία

Στο δεύτερο 60λεπτο έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Πήλιος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Μαχαίρας, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης, Κανελλόπουλος.