Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι θα προχωρήσει σε εντυπωσιακές αλλαγές στο ΟΑΚΑ, σε όλους τους χώρους, από τη νέα σεζόν και τώρα έγινε γνωστό ότι θα είναι και το πρώτο γήπεδο της Euroleague που δεν θα έχει παρκέ αλλά glass floor.

Στα μέσα Μαΐου είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με το πώς θα είναι διάφοροι χώροι του ΟΑΚΑ από τη νέα σεζόν, με την πράσινη ΚΑΕ να θέλει να επενδύσει σε αυτό από τη στιγμή που κάθε παιχνίδι φέτος ήταν μια μεγάλη γιορτή.

Στον Παναθηναϊκό, επομένως, θέλουν να εντυπωσιάσουν τους πάντες με τις αλλαγές που θα γίνουν και μία από αυτές θα αφορά και το παρκέ που… θα εξαφανιστεί.

Στα πρότυπα της FIBA που έκανε το Final 4 του Basketball Champions League στο Βελιγράδι πάνω σε glass floor, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα είναι το πρώτο γήπεδο της Euroleague που θα είναι έτσι και όχι με παρκέ.

Κι όλα αυτά, την ώρα που οι οπαδοί, όπως έδειξε και το sold out στα διαρκείας, είναι ενθουσιασμένοι για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή Ευρώπης και Ελλάδας, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προαναγγέλει τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν που ενισχύει κι άλλο την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.