Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός φέτος στο ποδόσφαιρο, το Europa Conference League η πρώτη ομάδα και το Youth League η ομάδα Νέων, θα βρίσκονται σε Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας σε όλη την Ελλάδα να δουν από κοντά τις δύο ευρωπαϊκές κούπες και τις προηγούμενες μέρες έγινε περιοδεία στην Κρήτη, όπου ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος σε όλους τους νομούς.

Κάτι ανάλογο, φυσικά, περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ότι θα γίνει και την ερχόμενη εβδομάδα, όταν η περιοδεία θα συνεχιστεί στα νησιά.

Συγκεκριμένα, στις 18 Ιουνίου τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια θα είναι στη Χίο, στις 20 Ιουνίου θα είναι στη Μυτιλήνη και στις 22 του μήνα θα βρίσκονται στη Σάμο.

Στον ίδιο χώρο όπου θα υπάρχουν τα τρόπαια, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές.