Έτοιμη να ρίξει την πρώτη μεγάλη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία, όπως αναφέρει η έγκυρη Marca, συμφώνησε με τον Μάριο Χεζόνια για 4ετές συμβόλαιο με 12 εκατ. ευρώ και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει το ίδιο ποσό.

Ο Κροάτης φόργουορντ πρωταγωνίστησε σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά τις τελευταίες μέρες όλα έδειχναν ότι θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ. Αυτό, τουλάχιστον, καταλάβαινε ο οποιοσδήποτε μετά τις δηλώσεις του για κατάκτηση περισσότερων τίτλων με τους Μαδριλένους τα επόμενα χρόνια.

Το ρεπορτάζ της έγκυρης Marca, όμως, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα αφού κάνει λόγο για συμφωνία του Χεζόνια με τη Μπαρτσελόνα, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα την τριετία 2012-15. Μια συμφωνία που προβλέπει 4ετές συμβόλαιο με 12 εκατ. ευρώ, δηλαδή 3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Ρεάλ πάντως, με βάση τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κροάτη, μπορεί να προσφέρει το ίδιο ποσό και αυτομάτως να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά αυτό το σενάριο δεν μοιάζει και τόσο πιθανό πλέον και όλα δείχνουν ότι ο Χεζόνια ετοιμάζεται για μετακόμιση στη Βαρκελώνη.