Η αποστολή του Παναθηναϊκού έγινε δεκτή στο ΣΕΦ, όπου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο 4ο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Basket League, με αποδοκιμασίες και ύβρεις κυρίως προς τους Κώστα Σλούκα και Εργκίν Αταμάν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχολιάζει μέσω των social media όσα έγιναν.

Στις τάξεις των «πρασίνων», όπως φάνηκε και από τη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ στα social media, υπάρχει εκνευρισμός, επειδή οι αποδοκιμασίες και οι ύβρεις προήλθαν από άτομα που έχουν πάρει διαπιστεύεις από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε stories με βίντεο στο Instagram, όπου ανέφερε τα εξής:

«Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε, τόσο γυναικάκια είσαστε ρε; Για να κάνετε επίθεση στην αποστολή; Τώρα θα βγουν τα βίντεο. Επίθεση στην αποστολή με διαπιστευμένους από τον Ολυμπιακό, με επίσημα καρτελάκια του Ολυμπιακού, ανθρώπους. Για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό με καρτελάκια. Επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και στον προπονητή. Τι να πει κανείς. Πολιτεία, υπάρχει πολιτεία; Γενικότερα μιλάω… Υπάρχει κανείς που να κοιτάει ή φταίω εγώ επειδή από το σπίτι μου μέσα από ένα ηλεκτρονικό, το Instagram, βρίζω. Κακώς έβριζα. Δεν πρέπει να βρίζω. Αυτή τη στιγμή γίνονται επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κύριοι Αγγελόπουλοι που στείλατε επιστολές προς κάθε κατεύθυνση, που στείλατε για όσα είπα στο Instagram, θα στείλετε επιστολές για να καταδικάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού που προπηλάκισαν την αποστολή μας; Αυτοί σας ενδιαφέρουν ή σας ενδιαφέρει η υστεροφημία των διαιτητών;».