«Ίσως δεν ήταν το καλύτερο που κατέκτησαν το Conference στο δικό μας γήπεδο», είπε ο Ελίασον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Fotbollskanalen».

Ο Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ δήλωσε ότι νιώθει χαρούμενος στην Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του πρόοδο, αλλά και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

«Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και αυτό ήταν μάλλον λίγο ευαίσθητο για πολλούς. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή η επιτυχία δείχνει ότι όλες οι μεγάλες ομάδες παίρνουν καλά αποτελέσματα και προχωρούν μπροστά. Εγώ βρίσκομαι 100% στο πλευρό της ΑΕΚ και σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήταν το καλύτερο που κατέκτησαν το Conference στο δικό μας γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο να παίξει κάποια στιγμή στη Βραζιλία ο Σουηδός είπε: «Η μητέρα μου είναι από τη Βραζιλία και είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από εκεί. Παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα από πολύ μικρός, άρα έχω κάποια σύνδεση. Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί Σουηδοί που το παρακολουθούν όπως εγώ. Αλλά απολαμβάνω την ΑΕΚ και νομίζω ότι είναι ένα θαυμάσιο περιβάλλον να βρίσκομαι. Η προσοχή μου είναι στραμμένη εκεί. Θα ήταν απίθανο να παίξω κάποια στιγμή στη Βραζιλία. Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να έχουν υπάρξει πολλοί Σουηδοί ποδοσφαιριστές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Θα ήταν ένα ωραίο πράγμα για να ζήσω. Το αν θα συμβεί, θα το δούμε».

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας είπε: «Νιώθω φανταστικά. Πάντα ήταν όνειρό μου να αγωνιστώ στην εθνική Σουηδίας, είναι μεγάλη χαρά».