Ο τελικός του Champions League, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την 15η κούπα, ξεκίνησε με… διακοπή στο πρώτο λεπτό επειδή τρεις θεατές έκαναν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και μία μέρα μετά αποκαλύφθηκε ότι ο καθένας εξ αυτών θα πάρει 300.000 λίρες από Ρώσο Youtuber.

Ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα θα έχουμε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε όμως, με τους Άγγλους διοργανωτές να πιάνονται στον ύπνο και τον Ρώσο Youtuber «Mellstroy» να το απολαμβάνει.

Γιατί; Επειδή του αρέσει να κάνει τέτοια σκηνικά και μάλιστα πληρώνει… πάρα πολύ καλά για να γίνουν. Έχοντας 3 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, ο Ρώσος, ο οποίος πληρώνει πάντα πολύ μεγάλα ποσά σε άτομα για να τον διαφημίζουν σε μεγάλα γεγονότα, είχε τάξει 300.000 λίρες σε όποιον… έκανε ντου στον τελικό του Champions League φορώντας φανέλα που θα έγραφε «Mellstroy».

Τρεις, λοιπόν, από τους θεατές που ήταν στο Γουέμπλεϊ αποφάσισαν όντως να μπουν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τέτοιες φανέλες και περιμένουν, πλέον, να πάρουν την αμοιβή τους.

Όσο για τους Άγγλους, δεν το είδαν σαν αστείο όλο αυτό, με εκπρόσωπο του Wembley Stadium να δηλώνει τα εξής…

«Είναι παράνομη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Wembley Stadium και καταδικάζουμε έντονα τις ενέργειες εκείνων που διέκοψαν τον τελικό του UEFA Champions League λίγο μετά τη σέντρα. Όλα τα άτομα έχουν πλέον συλληφθεί. Θα υποστηρίξουμε τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλίσουμε ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα».