Με επεισόδια ολοκληρώθηκε τελικά το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του Γιάννη Αλαφούζου, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 7.000 οπαδοί, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών αλλά και αύρας ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές.

Οι φίλοι των Πράσινων διαδήλωσαν κατά του Γιάννη Αλαφούζο, από τον οποίο ζήτησαν να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Όπως και να έχει, το συλλαλητήριο προχωρούσε κανονικά, μέχρι που τελικά η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει.

Η ένταση ήταν μεγάλη με την αστυνομία και τελικά δεν έλειψαν τα επεισόδια, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων αλλά και κροτίδων κρότου λάμψης. Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν τέτοια ώστε η αστυνομία να χρησιμοποιήσει και την αύρα για να διαλύσει το πλήθος, με την κατάσταση όντως να ηρεμεί από ένα σημείο κι έπειτα.

Παρ΄ όλα αυτά, δεν έλειψαν οι προσαγωγές οπαδών αφού έχουν γίνει τουλάχιστον δέκα και από εδώ και πέρα ο στόχος είναι να κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα αρχίσει στις 20:00.