Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 και απέκλεισε την Άστον Βίλα, διεκδικώντας πλέον το τρόπαιο του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα, όπως σχολιάζει με τα σημερινά πρωτοσέλιδά του και ο βρετανικός αθλητικός Τύπος.

«Είναι όλα ερείπια», γράφει η «Daily Telegraph», η οποία έχει φωτογραφία τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Γιουσέφ Ελ Κααμπί, που στο 10΄ και το 81΄ πέτυχε τα γκολ του Ολυμπιακού.

Για «ελληνική τραγωδία» κάνει λόγο η «isport», η οποία έγραψε «Down and out» αποδίδοντας με αυτόν τον ενδεικτικό τίτλο την αποτυχία της βρετανικής ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, η «Daily Express» αναφέρεται στο τέλος της διαδρομής και το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου.

Στο αθλητικό ένθετο της «Μirror» γράφει για την εμφάνιση του Ελ Κααμπί που με την εκπληκτική του εμφάνιση έστειλε την ελληνική ομάδα στον τελικό του Conference League.

«Τα δύο γκολ του Ελ Κααμπί σμπαράλιασαν τις ελπίδες ανατροπής στην έδρα του Ολυμπιακού», σημειώνει ο «Guardian».

«Η Άστον Βίλα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ωμή πραγματικότητα απέναντι στον Ολυμπιακό και τώρα στρέφει την προσοχή της στο να βγει στο Champions League», γράφει η «Daily Mail».

«Ελληνική τραγωδία. Οι παίκτες του Έμερι αποκλείστηκαν από το Europa Conference League έπειτα από ελληνική ταπείνωση», είναι ο τίτλος της «Sun».

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Παπαχλιμίντζος, υπό τους ήχους του ύμνου του Ολυμπιακού, παρουσίασε στην εκπομπή «Συνδέσεις» τα κυριότερα πρωτοσέλιδα των Άγγλων που δείχνουν να μην μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκη.