Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Ματίας Ιγκλέσιας βρίσκεται η ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Αργεντινό μεσοαμυντικό το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τη Λάρισα. Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», στον 25χρονο άσο, που είναι κολλητός με τον Νάτσο Σκόκο, προσφέρεται τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ιγκλέσιας, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, μετρά 78 συμμετοχές και 2 γκολ από το καλοκαίρι του 2007, όταν και μετακόμισε στην ΑΕΛ από τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Φέτος έχει 13 συμμετοχές και 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς και δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο.

Τελευταία μέρα για Μίτσελ
Τελεσίγραφο στην Μπέρμιγχαμ για το δανεισμό του Μίτσελ έδωσε η ΑΕΚ και αν δεν λάβει εντός της ημέρας την οριστική της απάντηση, θα αποσύρει το ενδιαφέρον της. Η αγγλική ομάδα δεν συμφώνησε με τους μάνατζερ του Ισπανού μέσου και φέρεται να προτιμά την πώληση του παίκτη σε κάποια ομάδα της πατρίδας του για να κάνει μερική απόσβεση των 3,3 εκατ. ευρώ που δαπάνησε πριν ένα χρόνο για να τον πάρει από τη Χιχόν.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, οι φήμες περί προσυμφώνου με την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνονται από την πλευρά του νεαρού επιθετικού, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτησή του (τώρα ή τον Ιούλιο), από τη στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ηρακλή. Αντίθετα, μεγαλύτερος είναι ο βαθμός δυσκολίας για τον Γιώργο Γεωργιάδη, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Πανσερραϊκού και του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.

Σπατάλη, όχι ατασθαλίες

Σήμερα το πρωί αναμένεται να δημοσιευθούν τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τις προηγούμενες διοικήσεις, παρά μόνο διαπιστώνονται αρκετές σπατάλες που θα προκαλέσουν συζητήσεις για κακοδιαχείριση.

Με τρεις αλλαγές

Σε τρεις αλλαγές, δύο αναγκαστικές και μία για λόγους τακτικής, αναμένεται να προχωρήσει ο Μανόλο Χιμένεθ στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ο τεχνικός των τυπικά φιλοξενουμένων θα χρησιμοποιήσει τους Γιάχιτς και Νασούτι αντί των τραυματιών Γεωργέα και Μανωλά αντίστοιχα, ενώ ο Ντιόπ θα πάρει τη θέση του Γκερέιρο στο κέντρο για να βοηθήσει στην ανασταλτική λειτουργία. Ο Νίκος Καράμπελας αναμένεται να αγωνιστεί παρά τον τραυματισμό του στην Τρίπολη.

Πηγή: sportfm.gr