Ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον οι Αρκάδες βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας το πρωί της Δευτέρας χωρίς να είναι ο Έλληνας τεχνικός. Απόφαση της διοίκησης είναι να μείνει στο τιμόνι του συλλόγου ο Οράσιο Γκονσάλβες, ο οποίος ήταν ο προπονητής της ομάδας Νέων.

Ο Πορτογάλος θα πιάσει δουλειά από την Τετάρτη, καθώς την Δευτέρα η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Στάικου Βεργέτη. Την Τρίτη υπάρχει ρεπό, και από Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό εκτός από τους Βλάχο και Κοτσοβό, παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Πήδουλας, ο οποίος το καλοκαίρι ήρθε μετά από εισήγηση του Έλληνα τεχνικού.

Οι Μπαρτολίνι και Πιπίνης έκαναν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν χαλάρωμα. Στις εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκε και ο Ντάβιντ Μορένο, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα πρώτα του βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 19χρονος άσος θα πάρει μέρος στις επόμενες προπονήσεις και αν πείσει τον Γκονσάλβες (εκτός αν προκύψει άλλος προπονητής) τότε θα αποκτηθεί.

Παράλληλα στην Τρίπολη βρίσκεται ο Ράντοσλαβ Ματούσιακ, ο οποίος σήμερα πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Πηγή: sportfm.gr