Δύο τα ζητούμενα των ημερών στην ΑΕΚ. Να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Πανσερραϊκού επικρατώντας σήμερα στην Τρίπολη του Αστέρα (17:15, Novasports 2) και να ενισχυθεί μεταγραφικά στις θέσεις που «πονά».

Ποια τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τους Αρκάδες. Αισιοδοξία για Γεωργιάδη και Βέλλιο, παρά τις δυσκολίες. Ανησυχία για τον Μίτσελ. «Έντιμος πρόεδρος ο Ντέμης. Μακάρι να επέστρεφε», δήλωσε ο Ριβάλντο.

Και πάλι «διπλό»

Να κάνει συνήθεια τις νίκες μακριά από την έδρα της αφήνοντας το κακό πρόσωπο μακριά από το ΟΑΚΑ στο παρελθόν θέλει η ΑΕΚ.

Στόχος μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού είναι το «διπλό» και σήμερα, κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη (Novasports 2).

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καφέ, Γκέντσογλου και στον Μπερνς που συμμετέχει στο Ασιατικό Κύπελλο, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Μανωλάς που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ίσως-δεδομένου ότι ακολουθεί ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη-ο νεαρός αμυντικός να μείνει στον πάγκο.

Η πιθανότερη σύνθεση σε διάταξη 4-2-3-1 είναι η ακόλουθη: Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Καράμπελας, Μανωλάς ή Νασούτι, Μάκος, Γκερέιρο, Λαγός, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο. Στο πλευρό της ΑΕΚ θα είναι περίπου 2.000 φίλοι της.

Αισιοδοξία για τις μεταγραφές

Εβδομάδα εξελίξεων αρχίζει στα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ θα κινηθεί επίσημα για τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον Απόστολο Βέλλιο έχοντας ως σύμμαχο το γεγονός ότι οι δύο επιθετικοί επιθυμούν να φορέσουν τα «κιτρινόμαυρα».

Στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία, ωστόσο ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, είναι σκληρός διαπραγματευτής και για τον Γεωργιάδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό.

Στην περίπτωση του Βέλλιου τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς ο 19χρονος φορ μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες. Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως αν όχι τώρα, ο παίκτης θα γίνει δικός τους τον Ιούνιο.

Για την υπόθεση του Μίτσελ υπάρχει προβληματισμός, καθώς ο Ισπανός μέσος φέρεται να έχει προτεραιότητα τη μετακίνηση σε ομάδα της πατρίδας του, ενώ η Μπέρμιγχαμ φαίνεται πως προτιμά να τον πουλήσει από το να τον παραχωρήσει δανεικό.

«Ο Μίτσελ παλεύει να έρθει στην ΑΕΚ. Αυτή είναι η επιθυμία του, αλλά δεν εξαρτάται από μας», δήλωσε στην «Εξέδρα» ο μάνατζέρ του, Χελού Ροντρίγκεθ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους, αλλά είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει πλέον η σιγουριά που διαρρεόταν πριν από λίγες ημέρες.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση αμυντικού, ο Γιον Φιόλουσον έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα κληθεί να υπογράψει.

Πρόκειται για μία επένδυση με χαμηλό κόστος, αλλά επειδή χρήματα δεν περισσεύουν, δεν αποκλείεται τα χρήματα αυτά να διατεθούν για έναν πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή που θα επιλέξει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πηγή: sport-fm