Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο παίκτης που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλον την ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί την απόκτησή του και η Ένωση το έκανε γνωστό ξανά την Παρασκευή στον Πανσερραϊκό.

Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τα «λιοντάρια» ξεκαθαρίζοντας ότι είναι διατεθειμένη να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 300.000 ευρώ με διάθεση να ανέβει και άλλο, και να παραχωρήσουν ως ανταλλάγματα δανεικούς δύο ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα των Σερρών φέρεται να θέλει τους Σανέλ Γιάχιτς και Ρότζερ Γκερέιρο με την ΑΕΚ να εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο αυτό. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να ασκήσει πίεση στους διοικούντες της ομάδας του για να τον παραχωρήσει στην Ένωση.

Ο 23χρονος άσος θεωρεί την ΑΕΚ την ιδανική ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, αφού ξέρει ότι θα πάρει φανέλα βασικού ενώ και ο ίδιος ο Μανόλο Χιμένεθ τον γουστάρει.

«Ρώτησαν για Γκερέιρο από Πολωνία»

Ο Ρότζερ Γκερέιρο δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ η οποία ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο. Ο ίδιος συνεχίζει να έχει καλό όνομα στην Πολωνία και σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας η Βίσλα Κρακοβίας έχει ψηλά στην λίστα τον Βραζιλιανοπολωνό.

Ο Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, μάνατζερ του Γκερέιρο, με δηλώσεις στο σάιτ futbolnet.pl αποκάλυψε το ενδιαφέρον αυτό. «Ο διευθυντής μίας πολωνικής ομάδας πρόσφατα επικοινώνησε με την ΑΕΚ. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι περισσότερο να πούμε. Η επαφή έγινε προκειμένου να ρωτήσει αν υπάρχει πιθανότητα ο Ρότζερ να γυρίσει στην Πολωνία. Ο πελάτης μου έχει τέτοια πρόθεση γιατί θέλει να συμμετάσχει με την Εθνική Πολωνίας στο Euro 2012».

Οι Πολωνοί αναφέρουν ότι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η Βίσλα Κρακοβίας σκάουτ της οποίας παρακολούθησε ζωντανά τον ποδοσφαιριστή.

* Προτάθηκε ο Εντου της Ιντερνασιονάλ ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε τον Άρη.

πηγή: gazzetta