Ο Γιάννης Μανιάτης και ο Μπερνάρ Κουμορτζί θα είναι τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της χειμερινής ενίσχυσης, αφού όπως τονίζουν στο Λιμάνι δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση ενίσχυσης.

Μπορεί τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών να κάνουν λόγο για «ματιές» του Ολυμπιακού σε κάποιους ποδοσφαιριστές με σκοπό την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όπως προκύπτει όμως μέσα από ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, οι Πειραιώτες μετά τον Γιάννη Μανιάτη και τον Μπερνάρ Κουμορτζί δεν θα προχωρήσουν σε άλλη… διορθωτική κίνηση στο ρόστερ εν μέσω Ιανουαρίου

«Πήραμε τον Μανιάτη και τον Κουμορτζί και δεν θα γίνει άλλη κίνηση. Μεταγραφές τέλος για τον Γενάρη», είναι η επίσημη θέση που εκφράζεται τις τελευταίες ώρες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Αυτό γίνεται γιατί εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησε το σενάριο που ήθελε τους «ερυθρόλευκους» να συγκλίνουν πως την άποψη ότι θα πρέπει να αποκτηθεί και ένας ακόμη επιθετικός, μιας και ο Κώστας Μήτρογλου θα δοθεί δανεικός και ο Ντιόγκο θα παραμείνει στην Βραζιλία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός που είχε γίνει ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε προέβλεπε από την αρχή δύο μεταγραφές (Μανιάτης – Κουμορτζί) και την πραγματοποίηση μιας… τρίτης μόνο αν εμφανιζόταν κάτι πολύ καλό στο «παζάρι» του Ιανουαρίου. Κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει την εμφάνιση του, οπότε ο Ολυμπιακός προχωρά ως έχει.

Πηγή: gazzetta.gr