Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα φανερώνουν ακόμη και σε κάποιον που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο, ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Το κατά πόσο, όμως, είναι εφικτό να συμβεί αυτό με δεδομένα τα οικονομικά της ΠΑΕ, είναι ένα ερώτημα…

Οπως και να έχει, η διοίκηση θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να στηρίξει εμπράκτως τον ΧΙμένεθ, ο οποίος στη συζήτηση της Πέμπτης επανέλαβε ότι θέλει ένα στόπερ που να μπορεί να παίξει και αριστερά αν χρειαστεί, ένα δεξί μπακ, ένα χαφ και έναν επιθετικό αφού αποτελεί παρελθόν ο Τζιμπούρ. Ο Ισπανός προπονητής, μάλιστα, ζήτησε οι μεταγραφές να γίνουν όσο πιο σύντομα γίνεται καθώς το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά βαρύ στη συνέχεια, από τη στιγμή που υπάρχουν και οι αγώνες κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Οι Αδαμίδης και Γκρέταρσον, από την πλευρά τους, διαβεβαίωσαν τον Χιμένεθ ότι ασχολούνται καθημερινά με τα μεταγραφικά και ότι βρίσκονται σε επαφές για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ποδοσφαιριστές, που θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να μπουν άμεσα στην ομάδα και να τη βελτιώσουν αισθητά!

Πηγή: gazzetta.gr