Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, με τους Ίβηρες να τονίζουν πως σταμάτησαν οι επαφές της Μαγιόρκα με τον 33χρονο μέσο λόγω χρημάτων. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι μια ανάσα από το να πείσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα να έρθει στον Ολυμπιακό, και οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία στέλνουν ακόμα πιο κοντά στον Πειραιά τον 33χρονο μέσο.

Η Μαγιόρκα είναι η ομάδα που επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του, ωστόσο υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο, το οικονομικό. Οι Ισπανοί δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον Ολυμπιακό στις…. 800.000 ευρώ και οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για διακοπή των συνομιλιών με τον παίκτη, χωρίς να γνωστοποιείται αν θα είναι οριστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά, όμως υπάρχει ένα «αγκάθι» με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο πως είναι η οικογένειά του, και η επιθυμία επιστροφής στη Μαγιόρκα (η οικογένεια θέλει ισπανικό σχολείο για τον γιο τους). Σίγουρα, το τελευταίο του συμβόλαιο, ο Ιμπαγάσα θέλει να είναι μεγάλο, ωστόσο τις επόμενες ώρες θα πάρει την οριστική του απόφαση.

Πηγή: Gazzetta.gr