Αντιμέτωπη με την ΑΕΚ θα βρεθεί σήμερα η Κέρκυρα, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, οι «Φαίακες» θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, γνωρίζοντας πως αποτελούν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Ο ΑΟΚ στο πρώτο του παιχνίδι για το 2011 θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και από εκεί και πέρα, εάν του δοθούν οι ευκαιρίες, θα διεκδικήσει κάτι καλό.

Άλλωστε, το κλίμα στο… στρατόπεδο των «κυανέρυθρων» είναι εξαιρετικό, έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα που έφεραν. Κι εκτός αυτού μην παραβλέπουμε ότι στο ματς του πρώτου Γύρου είχαν κάνει την έκπληξη, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 2-1, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Το δυσάρεστο για τον προπονητή της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, είναι ότι δεν έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που έχουν πετύχει τα μισά τέρματα της ομάδας (7 από τα 14), δηλαδή τον τιμωρημένο με τέσσερις κάρτες Ντένις Επστάιν (πρώτος σκόρερ με 5 γκολ) και τον ανέτοιμο Φλαβίνιο Ντε Καρβάλιο (2 γκολ), καθώς και τον -επίσης ανέτοιμο- Γκουστάβο Νακαράτο. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Δημήτρης Κοντοδήμος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Πηγή: gazzetta.gr