Σε μορφή χειμάρρου έρχονται οι αποκαλύψεις από την Ανατολική Φθιώτιδα, αναφορικά με το δράμα που ζούσε μια 23χρονη κοπέλα με νοητική υστέρηση, που είχε πέσει θύμα κακοποίησης από 74χρονο γείτονα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Οι εξελίξεις μαρτυρούν ότι ο 74χρονος, που έχει προφυλακιστεί για τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονται, δεν ήταν ο μόνος που ασελγούσε σε βάρος της μικρής, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (21/05) ο ανακριτής διέταξε τη σύλληψη και ενός 63χρονου για την ίδια υπόθεση.

Ο εν λόγω άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή στις 2 το μεσημέρι και πήρε προθεσμία να απολογηθεί για αύριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, φέρεται να είναι πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος του θύματος που είχε πρόσβαση στο σπίτι όπου μένει η 23χρονη με την αδερφή της, επίσης ΑμεΑ, τον πατέρα και την 81χρονη γιαγιά της, που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Υπενθυμίζεται ότι, το κορίτσι είχε περιγράψει με τρόμο τα όσα βίωνε στην καθημερινότητά της από τον 74χρονο, ωστόσο από την προανάκριση φαίνεται ότι προέκυψε η εμπλοκή και τρίτου προσώπου για το οποίο ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.