Τον τρόμο σκόρπισε σε δύο γυναίκες στην περιοχή της Κηφισίας, ένας 27χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη τελικά από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 27χρονος, μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας, πρόλαβε να παρενοχλήσει δύο γυναίκες ηλικίας 41 και 55 ετών, οι οποίες μόλις τον είδαν να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να τις προσεγγίζει, έβαλαν τις φωνές και τράπηκαν σε φυγή.

Τη Δευτέρα το απόγευμα (20/3) η μία γυναίκα κινούταν στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Όθωνος στην Κηφισιά και εκεί την προσέγγισε από πίσω ο δράστης.

Ο 27χρονος προσπάθησε να την θωπεύσει αρχικά και στη συνέχεια την έσπρωξε βίαια στις φυλλωσιές που υπήρχαν στην άκρη του δρόμου. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από οδηγό απορριμματοφόρου και ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Στο δεύτερο περιστατικό, σχεδόν 2 ώρες μετά την πρώτη επίθεση, ο δράστης πλησίασε με τον ίδιο τρόπο άλλη μία γυναίκα. Αφού πέρασε το χέρι του κάτω από το μπουφάν, προσπάθησε να την χαϊδέψει.

Και οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν τον 27χρονο «δράκο», με τον πατέρα του δράστη να καταθέτει στις Αρχές πως ο γιος του πάσχει από σχιζοφρένεια και λαμβάνει αγωγή.

Ο δράστης είχε προβεί και σε πράξεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και σε βάρος ανήλικης στις 30 Ιανουαρίου και πάλι στην Κηφισιά.