Στο σπίτι του επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είχε αφεθεί νωρίτερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του στο διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε στο σπίτι του λίγο μετά τις 12:00 σήμερα με το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν μόνος του και με γρήγορες κινήσεις – φορώντας κουκούλα και μάσκα – μπήκε μέσα στο σπίτι του, αρνούμενος να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του από την περασμένη Κυριακή, ενώ πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε σήμερα για τη νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε σε βάρος του για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου, έπειτα από τη νέα μήνυση που υπέβαλε μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία φέρεται να βρήκε τα βίντεο της σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Η γυναίκα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως προκειμένου να την πείσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να καταγράψουν τις ερωτικές τους στιγμές, της είπε ότι θα παντρευτούν.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα απολογήθηκε χθες για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.