Στη Μεσάρα θα παιχτεί σήμερα το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος της άγριας δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας από τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη γυναίκα αναμένεται να κηδευτεί στον τόπο καταγωγής της τον Αμπελούζο στις 14:00, παρουσία των παιδιών της, των στενών συγγενών και φίλων της.

Η γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Στο νοσοκομείο ο 54χρονος

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας βρίσκεται ο 54χρονος συζυγοκτόνος, μετά τις επτάωρες διαπραγματεύσεις με την ΕΛ.ΑΣ. για την παράδοσή του.

Ο 54χρονος μετά την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο στήθος.

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Για τη γυναικοκτονία και το θρίλερ στην Ιεράπετρα, η αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Συνελήφθη, σήμερα (29.10.2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, σήμερα (29.10.2021) το πρωί, ανωτέρω δράστης μετέβη σε χώρο εργασίας ημεδαπής και την τραυμάτισε θανάσιμα χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια μετέβη σε κοντινή βραχώδη περιοχή και εκδήλωσε πρόθεση αυτοκτονίας.

Δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές τη γυναίκα του στην Ιεράπετρα

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και διαπραγματευτές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης οι οποίοι και έπεισαν τον ημεδαπό να παραδοθεί.

Ο ημεδαπός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας».