Ο συζυγοκτόνος της 48χρονης στην Ιεράπετρα, φέρεται να έχει αυτοτραυματιστεί σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ενώ η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το έγκλημα. Τι είπε φίλη του θύματος για το παρελθόν του ζευγαριού.

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος νοσηλεύεται ο 54χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, φέρεται να αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο θώρακα, όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, πριν παραδοθεί στην αστυνομία.

Φίλη της 48χρονης Νεκταρίας μίλησε στο Mega και ανέφερε πως το θύμα είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για τα όσα βίωνε: «Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

«Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά», ανέφερε μεταξύ άλλων η φίλη της άτυχης γυναίκας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Για τη γυναικοκτονία και το θρίλερ στην Ιεράπετρα, η αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Συνελήφθη, σήμερα (29.10.2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, σήμερα (29.10.2021) το πρωί, ανωτέρω δράστης μετέβη σε χώρο εργασίας ημεδαπής και την τραυμάτισε θανάσιμα χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια μετέβη σε κοντινή βραχώδη περιοχή και εκδήλωσε πρόθεση αυτοκτονίας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και διαπραγματευτές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης οι οποίοι και έπεισαν τον ημεδαπό να παραδοθεί.

Ο ημεδαπός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας».