Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς του 54χρονου, ο οποίος σκότωσε καταφέρνοντας πολλαπλές μαχαιριές στην 48χρονη πρώην σύζυγό του, με την οποία είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost.gr, αναφέρει πως είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον επί 35 χρόνια επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε» υποστηρίζει η ξαδέρφη του δράστη.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται θρίλερ με τον δράστη που απειλεί να αυτοκτονήσει, με την αστυνομία να βρίσκεται σε πολύωρες διαπραγματεύσεις μαζί του.

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του

Η ίδια περιγράφει πως η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του είναι εξαιρετική ενώ ο δράστης φαίνεται να έχει αδυναμία στον μεγαλύτερο γιο του. «Η σχέση με τα παιδιά του ήταν εξαιρετική. Ειδικά με τον μεγάλο του γιο που του είχε αδυναμία. Τώρα στις διαπραγματεύσεις που γίνονται για να μην βάλει τέλος στη ζωή του συμμετέχει και ο γιος του. Αν δεν συμμετείχε θεωρώ ότι ήδη θα είχε πέσει στο γκρεμό» αναφέρει.

«Πρέπει ν’ αλλάξει η νομοθεσία»

Για αλλαγή της νομοθεσίας ως προς τις ποινές των εγκλημάτων μίλησε η ξαδέρφη του 54χρονου τονίζοντας πως θα πρέπει να αυξηθούν. «Δεν γίνεται σε τέτοια εγκλήματα να υπάρχουν τέτοιες ποινές. Το κράτος πρέπει να το δει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Δεν βλέπετε τι γίνεται τους τελευταίους μήνες; Αυτό πρέπει να αλλάξει», τόνισε.

«Την απειλούσε πως θα την σκοτώσει και τον φοβόταν»: Σοκαριστική μαρτυρία φίλης της 48χρονης

Επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης Νεκταρίας καταγγέλλει πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την απειλούσε πως θα την σκοτώσει. «Τον θεωρούσε ικανό να το κάνει», είπε η φίλη του θύματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η φίλη της 48χρονης αποκάλυψε αρχικά πως ο 54χρονος: «Την απειλούσε πως θα την σκοτώσει και μετά θα σκοτωθεί. Είχε δεχτεί λεκτική βία».

Στη συνέχεια η φίλη του θύματος ανέφερε: «Ήταν μαχήτρια της ζωής, αυτή δούλευε για να μεγαλώσει τα παιδάκια της».

«Φοβόταν για τη ζωή της. ήθελε να πάει σπίτι για να πάρει τα ρούχα της και φοβόταν. Την ρώτησα αν θεωρούσε πως μπορούσε να της κάνει αυτά που έλεγε και μου είπε πως τον θεωρούσε ικανό. Της είπα να μην πάει στο σπίτι», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η φίλη της 48χρονης για τη νέα γυναικοκτονία.