Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε νεαρός ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία κοπέλας ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει και τη λήστεψε σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου 20 ημέρες.

Όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόκειται για 21χρονο από το Πακιστάν που είχε συλληφθεί την Πέμπτη (26/8) όταν στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς. Τον άνδρα όμως φέρεται να αναγνώρισε 20χρονη που κατήγγειλε ότι ο αυτός της επιτέθηκε και στη συνέχεια τη λήστεψε και έτσι εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για βιασμό και ληστεία, πράξεις για τις οποίες απολογήθηκε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η νεαρή στην καταγγελία της, ο κατηγορούμενος την πλησίασε και την έριξε στο έδαφος επιχειρώντας να τη βιάσει και όταν εκείνη αντιστάθηκε, τράπηκε σε φυγή αρπάζοντας προηγουμένως την τσάντα της με το κινητό τηλέφωνο.

Το περιστατικό, κατά την ίδια καταγγελία, έγινε τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, καθώς η 20χρονη βάδιζε επί της οδού Βιζυηνού.