Την πρώτη αντίδραση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν μετά την απόφαση για την επιμέλεια της κόρης του Λυδίας, η οποία δόθηκε στη μητέρα της 20χρονης μετέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου για τον φόνο στα Γλυκά Νερά, μιλώντας στο Mega, υπάρχει αποδοχή για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με τον δικηγόρο, έχει δηλώσει ότι θέλει το καλύτερο δυνατό για το παιδί, σημειώνοντας πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η δικαιοσύνη.

«Προφανώς υπάρχει αποδοχή για την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων. Το μοναδικό που λέει ο εντολέας μου είναι το καλύτερο δυνατό για το τέκνο μου. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και αυτή και μόνο θα κρίνει ποιες είναι οι απαραίτητες συνθήκες, πώς πρέπει να είναι η επιμέλεια και πώς πρέπει να είναι η επικοινωνία για αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα ο δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε σήμερα να δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της μητέρας της Καρολάιν. Η οικογένειά του προφυλακισμένου πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10:00-14:00, στην Αλόννησο και μόνο.

Γλυκά Νερά: Αποφεύγει τη συναναστροφή με συγκρατούμενούς του ο 33χρονος

Ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν κλείνει αύριο Τρίτη μια εβδομάδα στη φυλακή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, επιλέγει να συναναστρέφεται μόνο με έναν κρατούμενο, αποφεύγει την επαφή με άλλους συγκρατούμενους του και περνάει αρκετές ώρες μέσα στο κελί.

Τα επόμενα 24ωρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει εργασία μέσα στη φυλακή, κάτι που είχε ζητήσει εξ αρχής από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.