Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 25χρονος Έλληνας, για δύο διαρρήξεις καταστημάτων στο Βόλο και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, ο 25χρονος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ως ύποπτος διάπραξης κλοπών. Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι λίγη ώρα νωρίτερα, είχε διαρρήξει κατάστημα – κομμωτήριο 37χρονης Ελληνίδας και είχε αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, προκαλώντας στο κατάστημα υλικές ζημιές.

Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ και μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους 6,4 γραμμαρίων.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε άλλη μία περίπτωση διάρρηξης καταστήματος, αφού όπως εξακριβώθηκε ο 25χρονος το βράδυ της Κυριακής διέρρηξε εμπορικό κατάστημα 38χρονου Έλληνα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 2.560 ευρώ.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.