Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε χτες στα ΤΑΕ Ηρακλείου.

Ο ένας από τους αστυνομικούς που πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντο λόγο και κατέληξαν στο νοσοκομείο θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελικου γραφείου την ώρα που ο άλλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Για το πρωτοφανές περιστατικό έχει ήδη δοθεί εντολή διενέργειας ένορκης διοικητικής εξέτασης από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρητης. Η υπόθεση έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας του νησιού με τους δυο αστυνομικούς που συνελήφθησαν να βρίσκονται ήδη από χτες σε διαθεσιμότητα.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή ωστόσο δεν άργησε να ανάψει με τους δυο άνδρες που βρίσκονταν εν ώρα υπηρεσίας να φτάνουν να χτυπούν με μανία ο ένας τον άλλο.

Η αγριότητα ήταν τέτοια που συνάδελφοι τους που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό δεν μπόρεσαν να τους χωρίσουν. Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο ένας με εκδορές στο λαιμό και ο άλλος με σοβαρότερα χτυπήματα. Μάλιστα, ο διοικητής τους δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε όταν πήγε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των ανδρών του.

Πηγή: prismanews