Έναν 27χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος διοχέτευε μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης στα Μάλλια και την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου συνέλαβαν αστυνομικοί το απόγευμα της Τετάρτης, κοντά στο Νομό Λασιθίου.

Μετά από πολυήμερη έρευνα και παρακολούθηση του 27χρονου, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν την ώρα που μετέφερε συσκευασίες με 29 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 0,6 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία σκόπευε να πουλήσει έναντι 200 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα σε χωράφια όπου πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο νεαρός. Εκεί, βρέθηκαν κρυμμένες 58 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 656,70 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στο σπίτι του 27χρονου βρέθηκαν 5. 395 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από την εμπορία ναρκωτικών καθώς και οκτώ βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών με τακτικές καταθέσεις και αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών.
Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.