«Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι το παιδί μας δεν έπεσε. Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», λέει, μιλώντας στο newsbeast.gr ο πατέρας της 15χρονης Μυρτώς που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Τα αποτελέσματα του γενετικού υλικού ήταν αναμενόμενα. Το φωνάζαμε. Αυτό που μας νοιάζει, είναι να σωθεί το παιδί μας», συνεχίζει ο κ. Γιάννης Παπαδομιχελάκης που δεν έχει λείψει στιγμή από το νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύεται η κόρη του.

Η 15χρονη κοπέλα που βρέθηκε πολύ βαριά χτυπημένη παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση. «Η κατάσταση του παιδιού μας είναι στάσιμη και οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Κάνουν ότι μπορούν για να τη σώσουν. Κανείς δε μπορεί να πει το αντίθετο. Εμείς ελπίζουμε μόνο να σωθεί το παιδί μας».

Στο μεταξύ το ειδικό κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που έχει αναλάβει την υπόθεση συλλέγει ήδη γενετικό υλικό από άτομα προκειμένου να βρεθεί ο μανιακός δράστης.

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί και ο τηλεφωνικός αριθμός 2106411111 στον οποίο οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν προκειμένου να δίνουν πληροφορίες (ανώνυμα) σχετικά με το αποτρόπαιο περιστατικό που συνέβη στη Χρυσή Ακτή της Πάρου. Η τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ώστε να συλλέξουν οι αστυνομικοί οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία μπορούν για να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Και το μόνο που εύχονται όλοι είναι να γίνει καλά η 15χρονη.