Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπίσουν τα λύτρα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ που διέθεσαν τα μέλη της οικογένειας του Κύπριου πανελίστα, Ευάγγελου Ευαγγέλου, για να τον αφήσουν ελεύθερο οι απαγωγείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εσπρέσσο», μπορεί οι αστυνομικοί να έφτασαν στον εντοπισμό των απαγωγέων, ωστόσο δεν έχουν λύσει πλήρως την υπόθεση. Κι αυτό γιατί αναζητούν ακόμη τους δύο δράστες, οι οποίοι μαζί με τον 47χρονο Αλβανό που συνελήφθη, άρπαξαν τον πανελίστα και τον κρατούσαν όμηρο για δεκαέξι ημέρες.

Και επιπλέον πρέπει να εντοπίσουν που βρίσκονται τα λύτρα που έδωσε η οικογένεια. Οι αστυνομικές Αρχές, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν ενημερώσει και την Ιντερπόλ, από την οποία ζητούν να συνδράμει στις έρευνές τους.

Οι αστυνομικοί μάλιστα πιστεύουν ότι οι δύο Μολδαβοί μόλις έκαναν την απαγωγή και πήραν τα λύτρα έφυγαν για τη χώρα τους, όπως συνέβη και με τον 47χρονο Αλβανό, ο οποίος όμως στο τέλος γύρισε στην Ελλάδα για να είναι με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία των Αρχών, φέρεται ότι μεγάλο μέρος των λύτρων έχει ξεπλυθεί με την επένδυση αγοράς ακινήτων στη χώρα τους ενώ το υπόλοιπο ποσό που τους έχει απομείνει, φέρεται να το έχουν φυλαγμένο μέχρι να το αξιοποιήσουν.