«Όχι» είπε ο Άρειος Πάγος στην έκδοση Πακιστανού στην πατρίδα του για να δικαστεί για υπόθεση ανθρωποκτονίας. Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου δεν έκανε δεκτό το αίτημα των Πακιστανικών αρχών τονίζοντας πως ο Ποινικός Κώδικας τους τιμωρεί την πράξη της ανθρωποκτονίας ακόμη και με την ποινή του θανάτου οπότε, ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή όχι ενδείξεων ενοχής του εκζητουμένου, δεν μπορεί να εκδοθεί.
Σύμφωνα με τους αρεοπαγίτες, ο σεβασμός και η προστασία της ζωής αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα και η έκδοσή του εκζητουμένου αντιβαίνει σε κανόνες της διεθνούς και εσωτερικής έννομης τάξης, αφού στην Ελλάδα καταργήθηκε η θανατική ποινή με το νόμο 2172/1993 και η συγκεκριμένη πράξη που αποδίδεται στον Πακιστανό δεν υπάγεται στις εξαιρέσεις των εγκλημάτων στρατιωτικού χαρακτήρα σε καιρό ειρήνης.
Έτσι, ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την έφεση του Πακιστανού κατά της εφετειακής απόφασης η οποία είχε ταχθεί υπέρ της παράδοσής του στην πατρίδα του κρίνοντας την εσφαλμένη.
Το Πακιστάν εκζητούσε τον υπήκοο του προκειμένου να δικαστεί καθώς φέρεται ότι το 2014 μαζί με άλλους 10 που συμμετείχαν ως φυσική ή ηθική αυτουργοί, διέπραξε ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια συμπλοκής για περιουσιακά στοιχεία.