Παρολίγον τραγωδία είχαμε χθες το απόγευμα στο Αχλάδι Ευβοίας. Ενας 45χρονος άντρας πυροβόλησε με καραμπίνα συγχωριανό του ηλικίας 44 χρονών για ασήμαντη αφορμή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο δράστης, διαπληκτίστηκε με το θύμα και τον πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο από απόσταση σαράντα περίπου μέτρων, προκαλώντας του σωματικές βλάβες στην αριστερή ωμοπλάτη και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι δύο άντρες βρέθηκαν χθες το απόγευμα στη θέση Βρύση του Διονύση στο Αχλάδι.

Ξεκίνησε καβγάς μεταξύ τους και όπως συμβαίνει συνήθως, δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια οι δύο συγχωριανοί. Το θύμα ενημέρωσε τηλεφωνικά για το συμβάν την Αστυνομία και μετέβη μόνος του στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στην συνέχεια με ασθενοφόρο του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. Ο δράστης αναζητήθηκε στα όρια του αυτοφώρου και τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, παραδίδοντας παράλληλα και το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα.

πηγή: evianews