Ξέσπασε η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα όταν αντίκρισε τις συζύγους δύο εκ των κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Την ώρα που κατέθετε στο δικαστήριο ο στενός φίλος του δολοφονημένου μουσικού, σημειώθηκε  έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στη μητέρα του Παύλου Φύσσα και δύο συζύγους κατηγορουμένων. Η Μάγδα Φύσσα έχασε την ψυχραιμία της όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τις δύο γυναίκες.

Ακολούθησαν φωνές και εκτοξεύτηκαν κατάρες με την μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού να διαμαρτύρεται γιατί δεν υπάρχει πρόνοια από την αστυνομία να μην συναντιέται με πρόσωπα από το περιβάλλον των κατηγορουμένων που επιδεικνύουν προκλητική συμπεριφορά.

«Εύχομαι μια μέρα να πιάσουν οι κατάρες μου για τους δολοφόνους του παιδιού μου», φώναξε καθώς απομακρυνόταν η Μάγδα Φύσσα.

Μάλιστα, συνήγορος της πολιτικής αγωγής ζήτησε την παρέμβαση της προέδρου ώστε  «να μην προκαλείται, τουλάχιστον, η μητέρα του Παύλου Φύσσα». «Αυτό είναι αυτονόητο» σχολίασε συνήγορος υπεράσπισης και η πρόεδρος πρόσθεσε «κανένας δεν πρέπει να προκαλείται».