Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κατάφερε η ΕΛ.ΑΣ. να αποτρέψει την αυτοκτονία μίας 35χρονης. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν να ξετυλίξουν το νήμα των τελευταίων ηλεκτρονικών της επαφών και να την εντοπίσουν σε κωματώδη κατάσταση.

Η 35χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μετά από άσχημες για την ίδια εξελίξεις στα προσωπικά της θέματα, αλλά και στην οικονομική της κατάστασης, το βράδυ της Δευτέρας.

Το γεγονός ότι γνωστοποίησε αυτή την απόφαση μέσω υπολογιστή σε συγγενικό της πρόσωπο έδωσε την ευκαιρία να ενημερωθούν οι Αρχές αλλά και να ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. μία αγωνιώδη προσπάθεια να ακολουθήσει με τα ηλεκτρονικά της ίχνη για να την εντοπίσει.

Η αρχική ενημέρωση έγινε στο τμήμα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά άμεσα επιλήφθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ζήτησε άρση απορρήτου σε τηλεφωνικές συνομιλίες για να εντοπιστεί η γυναίκα.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε σε παραλιακή περιοχή το σημείο από το οποίο έγινε η τελευταία κλήση από το κινητό της και έσπευσαν εκεί μονάδες της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε κωματώδη κατάσταση, καθώς είχε πάρει σημαντικό αριθμό χαπιών και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.