Αντιμέτωποι με ένα ανθρώπινο δράμα βρέθηκαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, που πήγαν να ερευνήσουν την περίπτωση εξαφάνισης μιας 61χρονης γυναίκας, που διαπιστώθηκε ότι ζούσε σε σπίτι – τρώγλη, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, επί της οδού Κανάρη 40.

Έκπληκτοι αστυνομικοί, πυροσβέστες και δημοτικοί υπάλληλοι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με απίστευτους σωρούς σκουπιδιών, στο διώροφο σπίτι με πυλωτή, ιδιοκτησίας της, τόσο στον αύλειο χώρο, όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου τα σκουπίδια σύμφωνα με μαρτυρίες, όσων παραβρέθηκαν, έφταναν ως το ταβάνι των δωματίων!

Η γυναίκα έχει να εμφανιστεί στο σπίτι της, από το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα οι γείτονες να δηλώσουν χθες το πρωί την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού χθες το πρωί, μπήκαν στο χώρο του σπιτιού πυροσβέστες, προκειμένου να αναζητήσουν την γυναίκα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς, εκτός από τους ατέλειωτους σωρούς σκουπιδιών, η ρακοσυλλέκτρια δεν εντοπίστηκε στο χώρο. Στις έρευνες παραβρέθηκε και ο αδελφός της 61χρονης, που επέβλεπε τον καθαρισμό.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χαράλαμπος Τσαμπάζης, δήλωσε ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας, ενημερώθηκε χθες το πρωί από την Αστυνομία, να μεταβεί στο χώρο με ένα απορριμματοφόρο και τέσσερις υπαλλήλους, προκειμένου να γίνει καθαρισμός του αύλειου χώρου του σπιτιού, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι η γυναίκα ίσως βρισκόταν στο χώρο όπου διέμενε.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας, με εντολή εισαγγελέα μπήκε και καθάρισε τον αύλειο χώρο του σπιτιού, αλλά και στο πεζοδρόμιο όπου υπήρχαν σκουπίδια και αντικείμενα, που ήταν εύφλεκτα και επικίνδυνα, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαμπάζη, επί τόπου πήγαν πέντε υπάλληλοι, με ένα φορτηγό και έναν μικρό φορτωτή (JCB), που καθάρισαν το χώρο, μεταφέροντας όλα τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ, ενώ σημείωσε ότι Αστυνομία και Πυροσβεστική κίνησαν τις διαδικασίες εκκένωσης του κτιρίου, από τα πολύ εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στο εσωτερικό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αδέλφια της 61χρονης, που ζουν στη Λάρισα, το τελευταίο διάστημα, της ζητούσαν να συμμαζέψει την κατάσταση στο σπίτι που διέμενε, αλλά η ίδια δεν το έκανε.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα αναζητείται από την Αστυνομία και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πηγή: magnesianews