Ένας 26χρονος που φέρεται ως «πρωταγωνιστής» σε αιματηρή συμπλοκή πριν από λίγες ημέρες μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Κόρινθο συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές, στο Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων Κιλκίς.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 28χρονο, ο οποίος διώκονταν με ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή.

Μαζί του συνελήφθη κι ένας 26χρονος, ο οποίος δεν έχει σχέση με το επεισόδιο, αλλά διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση για κλοπές. Οι δύο νεαροί επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος, προερχόμενοι από την ΠΓΔΜ.

Το αιματηρό επεισόδιο για το οποίο κατηγορείται ο 28χρονος έλαβε χώρα στις 7 Μαΐου. Ο φερόμενος ως δράστης μαζί με άλλους δύο οπαδούς του Ολυμπιακού -εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό- έκλεισαν «ραντεβού» με οπαδούς του Παναθηναϊκού προκείμένου να λύσουν τις διαφορές τους μετά από επεισόδιο που προηγήθηκε έξω από σύνδεσμο φιλάθλων των «ερυθρόλευκων» στην Κόρινθο.

Ένας εκ των οπαδών του Ολυμπιακού πυροβόλησε με καλάζνικοφ εναντίον των οπαδών του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο εξ αυτών στα πόδια.