Το πρωτοπαλίκαρο της ομάδας εκβιαστών «Πειραιώτες» ψάχνει για να εξοντώσει ο αρχηγός αντίπαλης εκβιαστικής ομάδας, που είναι πυρ και μανία γιατί ο 41χρονος δεν έχει πέσει ακόμα στα χέρια της Αστυνομίας. Ο έγκλειστος στις φυλακές Τρικάλων αρχηγός δίνει 50.000 ευρώ για να του φέρουν νεκρό το γνωστό στην πιάτσα των εκβιαστών Μπιλ, αλλά και τον συνέταιρό του Μπου.

Οι δύο εκβιαστές αλλάζουν συνεχώς στέκια και διαφεύγουν τη σύλληψη μετά από δημοσίευμα ότι η Αστυνομία ετοιμάζει συλλήψεις μπράβων στον Πειραιά. Ο έγκλειστος αρχηγός εξοργίζεται όλο και περισσότερο και ψάχνει τρόπο να περάσει ο 41χρονος μπράβος την πόρτα της φυλακής. Ο υπαρχηγός της ομάδας εντοπίζεται το 2010 να «βαράει» σκοπιά για 7 ώρες έξω από το σπίτι του Μπιλ στην περιοχή του Γέρακα χωρίς όμως να καταφέρει να εντοπίσει το στόχο. Ο υπαρχηγός, συνελήφθη πρόσφατα μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο Καματερό.

Ο Μπιλ τον Ιούνιο του 2010 επιχειρούσε να ανταλλάξει 1.500.000 ευρώ πλαστά χαρτονομισμάτα με γνήσια με την βοήθεια υπαλλήλου της τράπεζας της Ελλάδος. Τα πλαστά χαρτονομίσματα είχε προμηθευτεί από τον απόστρατο υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί έχουν ακούσει τη συνομιλία και χαλούν τη συναλλαγή συλλαμβάνοντας έναν από τους διαμεσολαβητές.

Παρόλα αυτά τον Μπιλ τον έχει καταπιεί η γη…