Σε πραγματικό εφιάλτη έχει εξελιχθεί για τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας από την Πάτρα η εμμονή ενός μεγαλύτερού της ο οποίος την πολιορκεί ερωτικά αδιαφορώντας για την προσωπική της ζωή, ακόμα και για την οικογένειά της. Η ίδια έφθασε στο σημείο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν αλλάζει τακτική, αλλά αντιθέτως έχει γίνει ακόμα πιο πιεστικός.

Πρόκειται για μία φυσικοθεραπεύτρια η οποία διατηρεί τον επαγγελματικό της χώρο στο κέντρο της Πάτρας και έναν επιχειρηματία, ο οποίος μαζί με τα αδέλφια του κρατά την επιχείρηση που δημιούργησε ο πατέρας του και είναι μία από τις πιο κερδοφόρες της πόλης. Ο ίδιος πλησιάζει ήδη τα σαράντα και πριν από ένα χρόνο περίπου αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη συγκεκριμένη γυναίκα μετά από ένα μικρό πρόβλημα υγείας που είχε. Πραγματοποίησε αρκετές επισκέψεις στο κέντρο της και εκείνη κατάφερε να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Όταν, όμως, ολοκληρώθηκε η θεραπεία, ο ίδιος δεν σταμάτησε να κάνει επισκέψεις. Μάλιστα επέμενε να συνεχίσει τις θεραπείες έστω και αν η ίδια του έλεγε ότι δεν ήταν απαραίτητο. Δεν χρειάστηκε πολύ μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι τελικά ήταν. άλλος ο λόγος για τον οποίο ο επιχειρηματίας επιθυμούσε να βρίσκεται τακτικά στον επαγγελματικό της χώρο. Και αυτός δεν ήταν άλλος από το ότι ο ίδιος την είχε ερωτευτεί και αναζητούσε ευκαιρία για να συνάψει σχέση μαζί της. Όταν το κατάλαβε, του έδωσε να καταλάβει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι ανάμεσά τους. Φαίνεται όμως ότι εκείνος θεωρούσε σίγουρο ότι θα μπορέσει να την κερδίσει κι έτσι συνέχισε να την ενοχλεί. Και το έκανε όχι με απλές επισκέψεις πλέον αλλά με πολλές αναπάντητες κλήσεις στο κινητό της τηλέφωνο, με κλήσεις από απόκρυψη, αλλά και με τηλεφωνήματα που γίνονταν μεταμεσονύκτιες ώρες. Η ζωή της άρχισε να γίνεται δύσκολη από την περιπέτεια αυτή και προσπάθησε να του εξηγήσει ότι έπρεπε να πάψει να την ενοχλεί στην προσωπική της. Εκείνος, όμως, συνέχιζε.

Η ιστορία συνεχιζόταν για τρεις περίπου μήνες, μέχρι που η νεαρή απηύδησε και αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη μήπως και βρεθεί τρόπος για να ηρεμήσει και να μπορέσει να συνεχίσει ήσυχα τη ζωή της. Έτσι, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία προσφάτως συζητήθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο.

Η απόφαση προέβλεπε την απαγόρευση στον συγκεκριμένο άνθρωπο από το να επικοινωνεί με τη γυναίκα μέχρι και να την πλησιάζει. Όμως εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτα. Μέχρι και στο γραφείο της συνέχισε να πηγαίνει και να χτυπάει τα κουδούνια όταν έβλεπε ότι έμπαινε κάποιος άλλος ασθενής. Τώρα η ίδια προσφεύγει εκ νέου στη Δικαιοσύνη ώστε η υπόθεση να φθάσει πλέον στα ποινικά δικαστήρια με μήνυση που θα υποβληθεί εναντίον του επιχειρηματία.

Πηγή: dete.gr