Ένα ακόμη άντρο του παράνομου στοιχήματος έβαλε… «λουκέτο» στην Τρίπολη μετά από έφοδο ανδρών της τοπικής Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς των τμημάτων Παραλίας Άστρους και Δημητσάνας.

Πρόκειται για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενός 45χρονου, στο οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διενεργούνταν παράνομο στοίχημα αγώνων ποδοσφαίρου με προκαθορισμένη απόδοση, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης και ζήτησε να στοιχηματίσει.

Μόλις ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος «έκοψε» το ειδικό κουπόνι στο οποίο εμφανίζονταν οι αγώνες που είχε επιλέξει, το ποσό του στοιχήματος και το προσδόκιμο κέρδος, επενέβησαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Στο κατάστημα κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ που είχε καταβάλλει ο «πελάτης» αστυνομικός, ένας εκτυπωτής, τέσσερις εφημερίδες με προγνωστικά στοιχήματος και 3.115 ευρώ που προέρχονταν από τη διεξαγωγή του παράνομου στοιχήματος. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Πηγή: isthmos.gr