«Χρυσές» δουλειές έκαναν για περίπου ένα χρόνο δύο ξαδέλφια από την Αλβανία, που έμεναν στη Λαμία και πωλούσαν ηρωίνη σε τοξικομανείς της Μαγνησίας.

Οι δύο δράστες, ηλικίας 32 και 25 χρονών, συνελήφθησαν ενώ κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης 600 γραμμαρίων, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε 180.000 ευρώ.

Η επιχείρηση της παρακολούθησης των δραστών διήρκεσε δύο μήνες και προήλθε από πληροφορίες ότι δύο Αλβανοί, που διέμεναν μαζί σε διαμέρισμα, στη Λαμία, διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Οι δύο αλλοδαποί δυσκόλευαν το έργο της Αστυνομίας, καθώς άλλαζαν συνέχεια τοποθεσία των ραντεβού για να πουλήσουν ναρκωτικά. Οι τοξικομανείς της περιοχής ενημερωνόταν τηλεφωνικά για τον τόπο των ραντεβού και οι δοσοληψία γινόταν σε αγροτικούς δρόμους ή σε χωράφια, ώστε να έχουν οδό διαφυγής αν επενέβαινε η Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το «μεροκάματο» για τους αλλοδαπούς ήταν 3.000 ως 4.000 ευρώ ημερησίως και ότι μόνο στην περιοχή πουλούσαν ένα κιλό ηρωίνης κάθε εβδομάδα

Οι δύο συλληφθέντες δεν ήταν χρήστες ναρκωτικών και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: magnesianes.gr