Ο 27χρονος που παρέσυρε έναν 20χρονο και μια 28χρονη στον Ωρωπό κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τον νόμο.

Συγκεκριμένα, ο δράστης των δύο επιθέσεων έχει βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης αρκετές φορές αφού έχει συλληφθεί για ναρκωτικά, κλοπές, εξύβριση, απειλές και ενδοοικογενειακή βία.

Πρώην σύντροφος του 27χρονου μιλάει στην εκπομπή LiveNews και αναφέρεται στο παρελθόν του κατηγορούμενου. «Έχει περάσει δύσκολα, όλες οι εκρήξεις θυμού που κάνει δεν είναι σεβαστά από εμένα απλά, με κάποια έννοια όχι τα δικαιολογώ, τα κατανοώ. Στην αρχή ήταν πολύ καλός, τρυφερός αλλά υπήρχαν φορές που έκανε άσχημα ξεσπάσματα δηλαδή, νεύρα, να σπάει πράγματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συγκατοικούσαμε μαζί 4 χρόνια. Κατέληγε η κατάσταση στο να σηκώνει το χέρι του, να σπάει πράγματα, να είναι εκτός ελέγχου. Με έχει χτυπήσει, υπάρχει και κατάθεση. Για να καταφέρω να απομακρυνθώ άλλαξα πόλη. Ζήτησα να γίνουν κάποια περιοριστικά μέτρα ώστε να μπορέσω και εγώ να ηρεμήσω».

«Ήθελε να με σκοτώσει» λέει η 28χρονη

«Πρώτη φορά τον γνώρισα με έναν πρώην σύντροφό μου. Μία φορά είχαμε βρεθεί. Είχαμε μία διαφορά για τον πρώην μου. Τυχαία τον πέτυχα στο κατάστημα και βριστήκαμε με τον πρώην μου. Όταν βγήκα από το κατάστημα, πάω να διασχίσω τον δρόμο, και βλέπω ένα αμάξι με σβηστά τα φώτα να έρχεται. Τρέχω και πηδάω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και χωρίς να προλάβω να αντιδράσω χτύπησε τον φίλο μου. Δεν σταμάτησε. Εγώ από τα νεύρα μου τον κυνήγησα με το αμάξι, αλλά γύρισα πίσω μετά και κάλεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ».