Σοκάρουν οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον συνταξιούχο καθηγητή φυσικής αγωγής από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο 64χρονος κατηγορείται για τον βιασμό έξι ανηλίκων από το 1986 μέχρι και το 2010.

Πλέον τα στόματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν αρχίσει να ανοίγουν και η εκπομπή LiveNews καταγράφει όσα υποστηρίζουν κάποια από τα θύματά του.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την αστυνομία. Στο πλαίσιο της έρευνας, ελήφθη κατάθεση από τον 19χρονο, που είχε πέσει θύμα βιασμού από τον γυμναστή το 2010 όταν ήταν μόλις 5 ετών και επιβεβαίωσε την καταγγελία και κατέθεσε ότι ο 64χρονος είχε κακοποιήσει πέντε ακόμα γυναίκες, όταν ήταν ανήλικες

«Ένας θείος, του οποίου του είχαμε εμπιστοσύνη σε μία παιδική ψυχούλα να κάνει τέτοια πράγματα. Σε όλα τα παιδιά όχι μόνο στα δικά μου. Τα κατεβάζει στο σπίτι του, εμείς ήμασταν επάνω και τρώγαμε και πίναμε και αυτός ασελγούσε από κάτω στο σπίτι του, όποτε έβρισκε ευκαιρία. Δεν ξέρουμε τι άλλα παιδιά θα έχει πειράξει», δήλωσε ο πατέρας των θυμάτων ασέλγειας.

Ένα από τα θύματα του γυμναστή περιγράφει όσα βίωσε. «Σε μικρή ηλικία στο δημοτικό, στο σπίτι του, υποτίθεται ότι πρόσεχε τα παιδιά και αυτός έβρισκε ευκαιρία να θωπεύει, να αγγίζει, να τρίβεται, για να κάνει το οτιδήποτε τον ικανοποιούσε και εγώ από τότε δεν ήθελα να πηγαίνω εκεί πέρα. Μετά από χρόνια που ομολόγησε και αδελφή μου ότι την πείραξε το είπα γιατί τότε σαν παιδάκι ένιωθα ότι ήταν η ιδέα μου».

Ένα άλλο θύμα συγκλονίζει με όσα αναφέρει. «Υπολογίζω περίπου στα 4. Πάνω από τα ρούχα με είχε ακουμπήσει, δεν έχει γίνει κάτι άλλο, δεν είχε την ευκαιρία ποτέ. Όταν με αγκάλιαζε, με ακουμπούσε σε σημεία που δεν πρέπει να ακουμπάς ένα παιδάκι. Θυμάμαι ότι όταν έμπαινα μέσα στο σπίτι με σήκωνε και έτσι όπως με σήκωνε, έβαζε το χέρι του εκεί και πίεζε σημεία που δεν έπρεπε να ακουμπάει».