Στον ανακριτική οδηγήθηκε ο άνδρας που κατηγορείται ως ο serial killer ζώων στο Βόλο και φέρεται να υποστήριξε ότι δεν αληθεύουν όσα παρουσίασε σε βάρος του η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Δεν έχω κάνει όσα με κατηγορεί ο Ευαγγελάτος. Είμαι ένοχος μόνο για τα στοιχεία που βρήκατε», φέρεται να είπε με βάση την εκπομπή Live News.

Ο άνδρας ζήτησε αναβολή, γιατί ο δικηγόρος του απουσίαζε σε άλλη υπόθεση και παρέμεινε υπό κράτηση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε σύγχυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ενώ είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο για 15 ημέρες.

Ήδη σε βάρος του έχει επιβληθεί πρόστιμο 100.000 ευρώ και έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για τον θάνατο 6 ζώων και τον τραυματισμό 3 ακόμη.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο 31χρονος θα απολογηθεί για τα όπλα και τη μικροποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε σπίτι του και μια μέρα μετά, θα κληθεί να αντικρούσει τα σε βάρος του στοιχεία, για τις επιθέσεις σε αδέσποτα ζώα, που του καταλογίζονται.