Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τον serial killer ζώων στον Βόλο. Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας που έδειχνε ήρεμος και φιλικός.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα που δουλεύει ως σερβιτόρος σε κατάστημα εστίασης και κατοικεί στο κέντρο της πόλης ενώ συγγενής του, μιλώντας στο Live News, ανέφερε: «Τον είχαν διώξει οι γονείς κάποια στιγμή μετά τον ξαναπήραν, είναι και ναρκομανής».

Όπως επεσήμανε ο συγγενής του, τα προβλήματα που είχε στην οικογένειά του ίσως να ευθύνονται για αυτήν τη βίαιη συμπεριφορά.

Πατούσα σκύλου

Φωτογραφιζόταν αγκαλιά με σκύλο

Ως ένα άτομο ήρεμο, φιλικό παρουσιαζόταν στους φίλους του ο 31χρονος ενώ όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 4/10 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» είχε δημοσιεύσει φωτογραφία αγκαλιά με έναν σκύλο που τον κοιτάζει με τρυφερό βλέμμα, με τους οικείους του να αναρωτιούνται για τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Όπως αποκαλύπτει φίλη του, ο σκύλος δεν είναι του συλληφθέντα, αλλά δικός της. Μάλιστα, όπως λέει η γυναίκα, παρότι ο 31χρονος δεν είχε ποτέ δικά του κατοικίδια, ήταν πάντα πρόθυμος να κρατά το σκυλί της όταν εκείνη έφευγε διακοπές.

Άλλος άνθρωπος το πρωί και άλλος άνθρωπος το βράδυ, φαίνεται ότι είναι ο φερόμενος δράστης. Το πρωί παρουσιάζεται ως ένα χαμηλών τόνων εργαζόμενος, χωρίς ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και μόνο μια σειρά από selfie στο προφίλ του, ενώ τις νυχτερινές ώρες φαίνεται ότι φορούσε την κουκούλα και τα μαύρα ρούχα και δολοφονούσε γατούλες και σκυλάκια, με την δράση του να έχει καταγραφεί και ταυτοποιηθεί σε βίντεο σε τουλάχιστον δύο περιστατικά.

Απολογείται την Τρίτη

Ο 31χρονος πέρασε την Πέμπτη 3/10 από ανακριτή και εισαγγελέα και πλέον έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες.

Η πρώτη αφορά πλημμελήματα που έχουν να κάνουν με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι του αλλά και το μαχαίρι ενώ η δεύτερη πρόκειται για κακούργημα και αφορά τη θανάτωση ζώων.