Τρία παιδιά και η μητέρα τους τραυματίστηκαν όταν μηχανή έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στο Γιόφυρο του Ηρακλείου Κρήτης, το απόγευμα της Δευτέρας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το «MEGA», ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να επιχειρεί να προσπεράσει ένα λευκό όχημα, όταν χάνει τον έλεγχο και καρφώνεται στη στάση. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο ασθενοφόρα που παρέλαβαν τα δύο κοριτσάκια, 5 και 7 ετών αντίστοιχα, και ένα αγοράκι 10 ετών μαζί με τη μητέρα τους.

«Στη στάση περίμεναν να περάσει ο πατέρας των παιδιών να τους πάρει, έπεσε η μηχανή, τράκαρε σε ένα αμάξι και πήγε να φύγει αυτός κι έπεσε στη στάση πάνω και τραυμάτισε τα παιδιά. Και τα τρία τα τραυμάτισε. Είναι στο Πανεπιστημιακό (νοσοκομείο) τα δύο, το τρίτο το αφήσαν χτες βράδυ και έφυγε με εκδορές», δήλωσε στο «MEGA» ο παππούς των παιδιών.

Ο οδηγός της μηχανής έχει παραβιάσει και στο παρελθόν τον ΚΟΚ και του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης. «Έχει πολλά προηγούμενα με την τροχαία και την αστυνομία στο Ηράκλειο από ό,τι έμαθα. Είναι γνωστός στις αρχές. Με τη μηχανή τρέχει, τον είχαν συλλάβει. Τρεις μήνες είχαν την μηχανή στο μέγαρο και του την δώκανε προχτές, για να μου “σκοτώσει” τα κοπέλια», συμπλήρωσε ο παππούς των παιδιών.